Wednesday, 18 July 2012

Nasi... Nasi...Nasi..


Hye U olss semua...
n3 nak story pasal makan .... mkn lagi?.hehe
yea la lagi berapa hari je lagi nak puasakan...
so mari kita puaskan nafsu makan dulu,
 sebelum start puasakan...(overkan)

memandangkan Mr.HB family dah boring nak mkn nasi,
maka we olss pun decide la nak makan ala2 barat,

 Di mana kah?...

ˇ

ˇ

ˇ

ˇ

ˇ

ˇ

ˇ
Di sini


Ayers Rock Butcher & Grill 

x jauh dari area umah we olss, hanya 10 minit je dah sampai  
Bukit Jelutong Shah Alam.




menu order siap ade signature dari jalan2 cari makan..
mula2 Me pun x penah perasan pun ade kedai western area our house,
rupanya dah lama Ayers Rock Butcher & Grill beroperasi,
 baru ni Me baru perasan..
hehe...sungguh kesian ketinggalan zamankan...





view kedai nie mmg sangatlah menarik,
rase macam berada di Australia... hehe
Daging-daging kat sini semuanya fresh2,
Lamb & Beef meet
Kita bole buat pilihan disini 
part daging mana yg kita inginkan mengikut buget 





antara menu yg we olss order 
Premium Lamb Burger
Rm25
Meal Mr.HB 
 
Chicken & sausage Grill
RM 10
Meal Berry


JEMPUT MAKAN SEMUA!!!...HAHAHA





 
 








Dessert ice cream cake




memang puas makan kat Ayers Rock Butcher and Grill ni,
Daging steak mmg lembut & terbaik,
harga pun murah je, we olss makan ber3 RM94 sahaja..
Murah + Sedap + Services Bagus AA...lioke


yeahhhh....yg ni palaing best,
 dalam bulan puase pun siap ada buffet utk Ramadhan ni 
Adult RM68
Kid RM 35



kalo2 nak makan steak dlm bulan puasa ni, 
bole la dtg sini hokey...
antara outlet restoran yg ada 


lepas makan mesti ade pose gedik we olss 
hahaha





Cowboy & anak cowboy sesat.,,,
sebabkan My Berry mencuit hati owner restoran ni,
Berry dapat complement ice cream 






p/s : memang sedap marvelous u olss + berbaloi2 harga pun murah!!!


4 comments:

Mama Likha said...

heee mkn ice cream lagi. bru je baikkk dr sakit tu kan...

BeRRy MuMMie said...

mama likha : yg cair lgi byk dr makan..hehe

anie said...

dapat ice cream free beshnye...kalau mak pak lebih mencuit hati owner..terus dapat makan free kot...hihihi

BeRRy MuMMie said...

Anie : aaah besh dpt free ice cream, mak pak tetap kopak... haha