Monday, 21 May 2012

Cool Blog vs Chatime

Minuman trend skrg, minuman COOL BlOG Pearl aka Bubble!!! ada bermcm2 flavor kita bole choose...ME selalonya akan choose my favert is smoothie peach double scope bubble!!!(mcm bdk2 x)Mr.Hb pulok akan choose Stawberry Smoothie la...mmg sedap!!! dlm keadaan cuaca skrg yg amat panas...puas rasanya bila dpt minum...ahhh lega..hahaha..

tapi sayang Cool Blog x dpt bertahan lama dihatiku kerana...
Me sudah beralih arak ke...?????....
Nak tahu tak!!!!!
#
##
###
####
#####
###### CHATIME ######


***Smoothie Strawberry Puding double bubble***

firstly ME saja gatal2 na try minum, na tgok sedap ke idak....rupanya sedap dr Cool Blog laaaaa...pilihanku ada "Smoothie Strawberry Puding" mmg terbaek!!!!thumb up!!!.. harga mmmg berbeza kalo Cool blog RM4.50 berbanding Chatime RM7.90 tpi mmg sedap sgt x rugi. Berry pun suka n enjoy minuman pilihan mummie...yeahhh...

<<<< picture enjoy minum di chatime >>>>




6 comments:

ieedaz @ mama_isha said...

sedap eh chatime ni?..tak pernah try lagi la..nanti fara blanje chatime kat area ofis tu eh..ekkeke :p

BeRRy MuMMie said...

yess!!! mmg sedap sgt, lepas ni no more cool blog! heheh...arituh pun tgok entry kat blog ztee, kebetulan ade kat sbg parede tuh, saja na try, mmg sedap stawberry puding tuh...slupppp...beshh. area ofis ade ke? kat mane?...

mama tisya said...

cool blog tk sedap keras pearlnye...chatime best kenyal2222

BeRRy MuMMie said...

mama tisya: yes mmg sedap chatime n byk pilihan....slupppp

Mooniqueen said...

MQ pun tak pernah try lagi... Tapi Dah ramai cakap sedap, kene try ni...

Mama Likha said...

ngumpat erk !