Friday, 25 May 2012

Celebrate Anniversary & Birthday 2012

Hye babe!!!

Today Me nak share story morin pasal this year punya ALL Celebrations x kesah la sambutan ape2 pun!!!!Janji namanya bermula dengan "SAMBUTAN". ME mulakan dengan kisah2 Sambutan awal tahun yea..
Happy 3rd Anniversary
to
 Mummie & Papa 

Kalo awal tahun, Me nak cita pasal celebrations on our 3rd year Anniversary & my Birthday this year, ME sgt2 surprise n teruja!!! kisahnya mcm ni, Firstly Me ingatkan MR. HB na celebrate our Anniversary je, ME pun tak la excited sgt, start ngn Dinner dulu, selesai dinner, Me mcm biase melayan karenah n main2 la ngn Berry dlm keadaan yg tak sangka2 terdengar lagu Happy Birthday n Cake di nyanyikan oleh Mr. HB, Sis yana, abg Din, Mak yaya, Apex, and Daniel mereka ni semua komplot baik punya plan!!! rupanya tugasan da dibahagikan, entah bila dorg plan pun x sure, mmg x perasan!!! btw many thanks to all my SIS and BIL.







Me sgt appreciate ngn surprise tu semua!!!yg paling best tuh de hadiahhhh...yeahhh!!! na tahu pe dia hadianya ......Black Berry Bold 3 & Samsung Galaxy 8.9 We olss Bertukar Hadiah...Thanks you so much Honey & lap u darling!!! *wink*


Cake Birthday pun sgt sedap by secret recipe flavor Durian...Berry sgt suka menikmatinya!!


Aksi2 Berry & Mummie...Happy sgt mlm tuh....







p/s: lepas ni entry sambutan lain plak, sama2 kita tguuuu ok...ZAS!!!!

2 comments:

mommyNadia said...

Hi babe!
I just hv something for you..
Feel free to visit..
http://mommynadia.blogspot.com/2012/05/200th-201st-fabulous-motherhood.html

*hope u don't mind*

BeRRy MuMMie said...

Mommy Nadia...
Hi n tq2 for invite me.