Wednesday, 9 May 2012

Ceremony and Test Blog

...Salam...

Hari ni maka tercatat la Princess Dairy ni (cewahhh)...rasenya x de ape yg na di postkan sgt la, tapi bukanla utk"show off" hal seharian kat blog ni, cuma sekadar utk berkongsi segalanya di sini, Ari ni xcited la esok lusa x tentu lg. thanks to mama isha yg menberi tunjuk ajar....


....Segala Ceriteraku Bermula disini....


***My Princess Dairy's***


End

3 comments:

Mama Likha said...

salam perkenalan kekekkeke :P

ieedaz @ mama_isha said...

welcome! takde apa sgt pun yg diberi tunjuk ajar..hehe
kite same-same baru blajar dunia blog ini jugak! so selamat menjadi blogger...!

BeRRy MuMMie said...

hahaha...mmg btul ni byk yg kena blajar ni, ape2 pun tq la mama isha yg membantu...huhu..