Monday, 21 May 2012

Painting Face and Hand Berry...


Ni pulak kisah pasal weekend we olss. Mr HB ajak Me n Berry jalan2 Subang Perade,sbb Mr.HB na entertain ank kesygan dia ngn main "CAR" yg baru beli arituh. Sampai jew we ols trus luncheon isi perut dulu, da kenyang bru la activity lain menyusul kemudian...

Mr.HB semangat n sanggup ni jln ngn "CAR" Berry yg gedabak tuh! bab Berry harusla Mr.HB yg uruskan, pakai remote control senang la skit na handle Ms Berry kita, ME mengambik kesempatan yg ade bershopping!!!!pe lgi tgukan, da de peluangan, sebelum Berry buat hal, sempat la capai 2-3 barang Mr.HB, Me n Berry...betul ke 2-3 barang jew????...hehe...biarla rahsia...

Tak lama, my sis lina aka Mak Yaya n son Danial aka Boy dtg join we olss sbb rindu kat berr...antara activity weekend yg ada di SP ialah face painting, na tgok kami sporting ke idak, jom tgok picture cute kami ni...heheh...




.

jeng jenggggg hasil paint di tangan Berry adalah "Butterfly" sgt cantik dan x abis disitu yea...


Kita sambung di muka Berry... Berry yg sgt ceria + behave + gud mood suruh ape pun sumenya otey!!!....






Dan hasilnya face paint "hello Kitty"


Danial, Mak yaya Berry pun sporting turut enjoin paint jgk di tangan masing2...
  



Last but not lease ME pun join the club face paint jgk,





result paint face mummie adalah jengggggggggggg....
chantekan hasil tangan dorg!!!...


Pose mummie *wink*

p/s : sian bru dpt merasa, maklum la zaman kita kecik2 dulu x de benda2 ni suma, da tua bru na merasa...hehe...

2 comments:

ieedaz @ mama_isha said...

mummie fea pun teringin nk buat eh...hhehe
hr tu ish apun ade wat hand painting kat uss tp sekejap je bertahan..huhuuu

BeRRy MuMMie said...

mmg teringin...hehe....tpi bkn setakat mummie jew, anti fea pun buat jgk tapi pic dia xde, ade kat tab x sempat na upload yg tab picture, ni pun mane yg ade kat fone je... kat tangan mmg sekejap je btahan, sbb npk cantik geram kot... kat muka lama skit sbb dorg x npak...teruja jgk bile tua bru dpt merasa...hahahha..