Thursday, 24 May 2012

Andamai Spa Laman Seri

Hye u olss

Last Monday Me gi dinner di Monrods Laman Seri Sec 13, sambil tuh survey2, shoplot kat situ, sekali ternampak SPA kat situ, "MESTI" try ni, insyallah...
ade chan ni g Spa lgi pun dekat ngn area umah...

Jom ke Spa...Lamanya diri x bermanja2 di Spa. Last gi Spa pun lepas buat few month bck, kalo x silap in Feb lama kan!!kat Jentayu Sec 9.. Fuhhh bestkan kalo dapat buat body massage at this hour!!! nga weather yg sungguh redup ari ni.. mmg terbaek kalo dpt!!!Baring sambil org massage + scurb kita...fuhh best2!!!

Mother's Day Promotions





Insyallah Me akan ke sana this weekend ni...weeehu!!!








p/s : Rase badan skrg pun rase x BEST!!! mcm na suruh gi SPA jew...heheh...

hokey da dulu!!!...

4 comments:

ieedaz @ mama_isha said...

wahh...wiken ni terus nk gi tu! syok ar~~ :p

BeRRy MuMMie said...

jomm arr join sekali.. tuh pun kalo x de arah melintang la..harap2 sgt!!

Mama Likha said...

nk pg gak.. dh lama apply cuti dgn papa Likha nk g manjakan body.. hakss

BeRRy MuMMie said...

jom la, weekend ni!!! try jom...
mode sgt bersemagat ni ke spa...