Thursday, 17 May 2012

New Car...



Wahhh tajuk....besh ni... Actually new car for Berry yea, Mr.HB beli time we olss jln kat space U8, than few days bru sampai sbb stock x de, bila da ade stock kata abg tue, trus dia deliver ke umah we olss, ade cerita di sebalik entry ni, keta berry bru receive, esoknya plak, keta mummie sakit msuk workshop!! huh.. ni lgi pening!!!!sedih...
Cik Berry sgt xcited tgok new car for her.
first words Berry mlm tu...
Yeahhhhhh....

*
*
*
*
<<<Remote Control Car>>>


Kereta ni siap ade key n sound effect, time start key, engine bunyi, lampu front n bck, lagu ade bermcm2 antaranya no body no body dan lain2 lg, mcm kereta btul2 da, 
mmg berpatutan ngn harga!!!
Thanks to Mr.HB kerana sanggup beli kereta utk ank Berry dia walaupun harganya agak mahal....
Me pulak rase jealous, kalo mummie mmg da x beli dah hokey!! 

p/s : Mr.HB our dotter tu gurl ok!!!

## End ##

2 comments:

ieedaz @ mama_isha said...

yaya....isha nak pinjam car bleh?...

BeRRy MuMMie said...

bole jew, tpi kena mintak tlg papa sis isha angkat car tu..berat..