Tuesday, 22 May 2012

Contest Plate Your Design...

Hye U olss...Ni na cita pasal kisah pagi tdi, Me sgt bersemangat masuk ofis tdi, Dan menunggu today News Paper di Lobby ofis...

News Paper yg Ditunggu adalah...



Smlm de org info, Dalam New Paper today, ade contest Plate Your Desing by Corelle Malaysia, mmg btul info yg ku drg tuh, credit to informer sbb inform me, Me pun saja2 utk cuba nasib, mane la nak tahu de rezeki...hehe...berangan kan!!! x pe la kita try dulu, korg wish me luck ok. kalo menang ni, kira bonus la for my self.



Corelle ni boleh pakai harian sbb ringan, senang basuh n x kan tinggal kesan warna makanan, boleh msuk microwave, tahan panas jgk lasak, yg pasti x mudah sumbing and pecah!!! tak takut pun na bg Berry pakai pingan corelle ni, mmg sgt berbaloi bila pakai...na mkn pun rase berselera ngn design yg chantek2...Bak kata pepatah la Menang membeli, Menang memakai!!

Antara Collectionku utk Corelle, Pyrex, Vision....

Design Corelle set adalah: Bulat n 4segi.
spring,Pink, Plum, Daisy, Country Rose, Kobe, Sakura.

Casserole Corningware set pulak adalah: 5L, 3L, 1.5L and 1L.
Plum, Daisy, Country Rose, Kobe, Shadow Iris, European Herb.

Vision n Pyrex ade jgk few design mcm Galass Roaster, Oval Roaster, Borosilicate Glass Casserole Dish tpi ME jarang pakai sgt.

Berbalik pada contest tdi u olss jgn lupa plak na Doa tau!!!..

Jgn salah faham pulak, bukan na menunjuk cuma berkongsi pengelaman memakai product Corelle, Vision n Pyrex ni, dr zaman my mum dulu till now. Me penah jdi Distributor utk product dia atas...hehehe...

Sharing info : kalo kita beli Corelle di Pengkalan Chepa n Langkawi kualiti pingan adalah tidak sama!!!pingan berat sedikit...berbanding made in France..

4 comments:

ieedaz @ mama_isha said...

wah dh byk entry tu!!!
patut ar x dpt update rupanya tak refollow back lepas fara tukar address hr tu..
ok skrg dh refollow...caiyok caiyok! welcome to blogger world! :p

BeRRy MuMMie said...

hahaha nie update kat umh, kalo fea lilip awal, boleh la... maju setapak lg...huhu...

Mama Likha said...

bkn kt pegkalan chepa lah, kat pengkalan kubor. ngehhhngehhhhh

BeRRy MuMMie said...

hahahah salah nama tempat...compius 2-2 tempat ni!!