Friday, 22 June 2012

TABITA Skin Care!!!

Finally i bought this skin care for my self

~ TABITA Skin Care ~

Da lama Me simpan hajat utk mendapatkan product ni u olss...
kebetulan member bru balik dr Jakata so Me kirim jew ngn dia...
(utk elak dr membeli product tiruan)
Me ada nampak jgk yg on9 jual, Me mm x berani nak beli...
ia melibatkan kulit muka kita kan!!!..
so kirim je la kat member...harga RM *** murahkan...
ade jgk yg menjual memcecah ke RM *** pun ade...
kebetulan member dpt harga murah u olss so sambar je cepat2...
mcmana dpt murah dia beli byk 30 set..
tue yg dpt murah...


Product ni da lama terkenal di Indonesia & Malaysia
ramai artis2 Indo & Malaysia yg pakai product nie,
tue yg muka sorg sorg chantek2 jew tapi + ngn botox la....ade jgn tertipu yea!!!...
  Antara Artis Malaysia yg pakai : Rozita Che Wan & Fasha Sandha  &.... cukup la bg list artis tue!!!
kalo ramai lgi, x cukup nak mention kat N3 ini kang  .. hehe.
Stewardess MAS & AIR ASIA pun ramai pakai skrg ni da...

For more further details TABITA   


21 comments:

Mooniqueen said...

Yeke? Selalu dah dengar pasal product ni tapi mahal sgt la pulak.. Tapi memang teringin nak pakai... Sapa taknak cantik kan??? Hehhe..

BeRRy MuMMie said...

MQ: YES!!! sape x na cantikan...i pun lama jgk simpan niat, ni bru dpt pakai...slow2 la nti bole dpt jgk...

Tina Othman said...

wah seronoknya, berkesan ye

Bitt (doubleIS) said...

hi u...
cousin mousin i pon promote tabita ni kat i..hhehhehe yg last tu memang ramai stewedess pakai tu kann..hehehe cool!
salam kenal..i follow ;)

BeRRy MuMMie said...

Bitt: hye u jgk la & salam kenal, i bru try je u,my frend ramai yg da try mmg berkesan product ni, awesome siot!!!!

BeRRy MuMMie said...

tina othman: i bru je try, frends i ramai da try mmg berkesan

ogyep yummy mellow said...

salam kenal.. tqvm sudi singgah my space... a friend of mine pernah guna product ni.. tapi tak berkesan lah..

BeRRy MuMMie said...

ogyem Yummy Mellow : salam...iyea ke? so far i pakai berkesan dear...hehe

ieedaz @ mama_isha said...

pasni ade "cikta" jgk la kat ofis..hiks ;p

BeRRy MuMMie said...

mama isha : kat ofis kita ni, ramai jgk yg pakai, so ramai la "cikta" lepas ni kat ofis...hehehe

iHermanescence said...

TABITA skin care adalah produk kecantikan yang terbuat dari ekstrak pepaya dan aman bagi semua jenis kulit.

BeRRy MuMMie said...

iHermanescence: yes mmg terbaek!!!

iHermanescence said...
This comment has been removed by the author.
iLink said...

TABITA skin care adalah produk kecantikan yang dapat mengatasi berbagai problem kulit yang anda alami, seperti: Menghilangkan Jerawat Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah Pigmentasi atau warna kulit tidak rata Menghilangkan Noda bekas jerawat Memutihkan Kulit Memberbaiki Kulit Kusam Selain itu, TABITA SKIN CARE juga dapat berfungsi untuk: Mencerahkan warna kulit Meremajakan Kulit Mengencangkan kulit, sehingga anda terlihat lebih muda.

Tabita skin care merupakan produk kecantikan yang mengandung ekstrak pepaya sebagai bahan dasar utamanya. Sudah sejak lama ekstrak pepaya dikenal masyarakat karena khasiatnya yang dapat mengatasi pigmentasi kulit dan mencerahkan kulit, oleh karena itu produk Tabita skin care sangat cocok untuk segala macam jenis kulit. Tabita skin care juga mengandung berbagai macam vitamin, seperti vitamin A, C dan vitamin E. Masing masing vitamin tersebut memiliki khasiat tersendiri, terutama untuk kulit. Vitamin A dapat membantu mengeringkan jerawat dan mencegah terjadinya jerawat, Vitamin C dapat membuat kulit menjadi segar alami, sedangkan vitamin E dapat menghaluskan kulit.

Tabita skin care juga tidak mengandung bahan-bahan yang berbahaya bagi kesehatan manusia seperti mercury dan hydroquinone. Zat tersebut biasanya banyak terkandung dalam produk-produk kosmetik atau produk kecantikan. Zat tersebut dapat membuat ketergantunggan bahkan jika digunakan dengan dosis/kadar yang lewat dari toleransi yang ditetapkan, dalam penggunaan yang jangka lama dan secara terus menerus dapat mengakibatkan terjadinya kangker kulit. Berbeda dengan Tabita skin care yang dirancang menggunakan bahan alami yang membuat kulit tampil cantik alami pula.

Tabita skin care dapat mengatasi berbagai masalah kulit yang biasa terjadi, diantaranya adalah: Jerawat, Flek-flek karena matahari, Pigmentasi atau warna kulit tidak rata, Noda bekas jerawat, Tekstur kulit yang tidak rata karena bekas jerawat, Kulit kusam. Namun hati-hati, produk Tabita Skin Care selalu menupdate kemasannya secara berkala untuk menghindari pemalsuan. Pastikan anda membeli produk Tabita yang asli.

iLink said...

Tabita Skin Care yang asli secara berkala berganti packaging & logo untuk menghindari pemalsuan. Belilah produk Tabita Skin Care yang asli, hindari produk palsu!!!

Kecantikan Tabita said...

Kami adalah distributor resmi produk untuk perawatan kecantkan kulit dan wajah TABITA SKIN CARE. Produk TABITA yang ami jual dijamin ASLI dan Original. Tabita Skin Care merupakan cream perawatan kecantikan yang berfungsi ampuh untuk memutihkan dan mencerahkan kulit wajah. Untuk informasi dan pemesanan silahkan hubungi : Tatha, Telp/SMS +6285710813663, PIN BBM 285cd1bd, Website : http://www.agentabitaAsli.com

Gadih Lambah Anti Koruptor said...

hati hati, saat ini sangat banyak produk tabita skin care palsu. salah satu tanda tanda produk palsu dibawah botol toner terdapat tulisan TBT yang asli tulisannya LS. Nigthly Cream yang asli warnanya Pearl White sedangkan yang palsu Brigth White. Facial soap yang palsu lebih encer (aqueous) yang asli Kental (condensed). Smooth lotion yang asli lebih encer, yang palsu berwarna lebih hitam (pekat).
untuk mendapatkan produk asli hubung kami disini tabita skin care care yg asli botol facial soap dan tonernya warna putih, yang transparant sudah tidak beredar lagi sejak tahun 2011

Zakiah Zakaria said...

Assalammualaikum tuan rumah

Tumpang iklan ya..

Promotion Price

Regular Set : RM 280.00
Exclusive Set : RM 300.00

Call/sms/whatsapp for order

Zakiah
HP : 012-2914560
Of : 03-77172675

Original Guaranteed!

Zara Luthfea Ar Rayyan said...

Tabita Original dr pengasas Ibu dessy Damayanti dan suami Tony Hutapea.
Sms/whatsapp : 0173186543 (Zara)
EXCLUSIVE RM290
REGULAR RM260

Jom visit 》》
tabitaskincareskypark.blogspot.com/2013/05/desi-damanyati-adalah-pengasas-sebenar.html?m=1

Zara Luthfea Ar Rayyan said...

Tabita Original dr pengasas Ibu dessy Damayanti dan suami Tony Hutapea.
Sms/whatsapp : 0173186543 (Zara)
EXCLUSIVE RM290
REGULAR RM260

Jom visit 》》
tabitaskincareskypark.blogspot.com/2013/05/desi-damanyati-adalah-pengasas-sebenar.html?m=1

Zara Luthfea Ar Rayyan said...

tabitaskincareskypark.blogspot.com/2013/05/desi-damanyati-adalah-pengasas-sebenar.html?m=1