Saturday, 9 June 2012

Maraton cartoon


Berry ade new habit nak tahu apakah itu,
 menonton favert cartoon yg ade lepas 1 seri ke 1 siri...huhh...
 papa & mummie lemau na tgok.
Nasib la bukan di TV tapi di tablet samsung. 
so x kacau la kita na tgok ape di TV.
Me mmg bagi  Berry explore tab tuh, 
Dlm masa yg sama kesian Mr.HB terpaksa la beralah demi anak tercinta... hehe...
tq papa yg sangat memahami ank...
 bermacam2 N berbagai2 cartoon antaranya Baby tv, Teletubbies, Mickey & Minnie Mouse Club House, Pin-pin@Upin & Ipin, Barbie, Incess@Princess jgn ckp la mcm2, Barney, RIO, Bear-bear@Pooh.
 Game favert pun ade yea bird-bird@Angry Birds n Wacky Duck.


Barney & Friends



Teletubbies Thinkie Wingkie, Dipsey, Lala & Hoo....

bab nursary song jgn ckp la mcm song + ngn dance sekali, kadang2 geram pulak tgok aksi2 Berry ni,
anak2 sekarang cepat btul belajar mcm2, sekali ajar da boleh faham cepat...
 kemudahan x mcm kita dulu2 hehehe...

ok la daaa dulu yea, 
Happy Wiken babes!!!


2 comments:

ieedaz @ mama_isha said...

fea leh guna tab, best! isha duk rebut iphone mama dier je, sampai skrg asyik hang je iphone tu.. :(

BeRRy MuMMie said...

kalo mcm tuh mama isha kena beli 1 lgi npaknya, sbb ank skrg da bleh pandai...huhu