Wednesday, 6 June 2012

Harimau Malaya Fan!!!

Last Friday Mr.HB ajak tgk live football at stadium for 2nd time.
My action masa tuh : dlm hati (alaaaaaa x dpt la na tgok super spontan)
Me na sejukan hati x pe la tgok ulangan punya la.
ikut je la pelawa Mr.HB tuh sebab dengan "SPIRIT" Harimau Malaya Fan...
Me pun layannn...
This time friendly game between 

MALAYSIA
vs 
PHILIPPINE

This time lebih bersemangat  sbb, sebelum masuk dlm stadium ternampak org buat face painting.
We olss pun buat jgk face painting both side kat pipi,
of course la our Flag Malaysia!!! right side & Logo FAM left side...
Dengan semangat berkobar2 terlebih2...sgttttt poyo kan!!!

Enter dlm stadium  tgok wahhhh ramainya MALAYSIA Fan's, Kalo na compare yg first dulu tue,
This time lgi ramai MALAYSIA fan's. May B MALAYSIA Fan's dah bukak mata/minda utk tgok live game & jadi supporter.
Sape lgi na support MALAYSIA team kalo bukan kitakan...


Sebelum game start
makin lama makin ramai MALAYSIA FAN 

 
Time ni semua xcited na shoot goll, tapi x masuk pun!!

Game kali ni agak mengecewakan MALAYSIA Fan's, Game yg sgttttt hambar x best,
Kata Mr.HB bola byk ke langit means bola sepak terlalu tinggi depan pintu goll.
PHILIPPINE player pun x kurang hebat dengan defender2 mereka yg sgt kuat
score game mlm tuh 0-0 buringgggggkan...



okla malas na membebel lgi, kita layan gambar2 Berry yg sangat sporting pd mlm tuh...
jommmm kita layan...







Mr HB & Berry yg sangat Bersemangat tgok bola!!!! 











~ hahahahah ~
~ Cari pot na makan ~


P/S :  walaupun boring ngan game hari tuh, we olss tetap happy sebab ber3 lebih baik ke mana2 pun..

~ Ayat2 dari cik Berry kita ~
Papa & Mummie : sorak Malaysia Goll
Berry : sorak "Aisyaaaaa" olll

Sangatttttt comey kan!!!!



2 comments:

ieedaz @ mama_isha said...

macam mummie je over dari fea...ehhehe ;p

BeRRy MuMMie said...

hahaha.. ida siot je!! harus la over skit sebab jdi cikgu fea
...Baaalu la... words frm fea...hehe