Saturday, 9 June 2012

Berdua Je...


Today we olss tinggal ber2 je Me & Berry jew,
Mr.HB ade kerja luar harini may b ptg bru balik,
 Me dah biasa dengan keadaan mcm ni...
that y kadang2 bila wiken nak kuar Me akan ajak my sista utk teman we olss,
mcm today rase malas na kuar, we olss pun melepak je di umah.
"Home suweet Home"
Tdi kebetulan keluar pun na beli barang skit, than trus lunch diluar je area umah je, 
rezeki we olss disini utk harini@Warong Kopi Mak jah...


Name jew Warung Kopi Mak Jah tapi dalam kedai x macam warung pun, sangat selesa & cozy hokey!!! 

Warong Kopi Mak Jah ni Famous ngn Nasi Briani Kambing, Daging Lembu & Ayam..
ade mcm2 lg menu yg sedap2...






 



sempat la jugak Berry mummie ni pose gediz sebelah kolam ikan kap port favert Berry makan fish-fish.


 
menu2 yg disediakan
Kalo ade Mr.HB ni favert dia Nasi Goreng Kampung...sedap!!!

Nasi goreng Bukit jelutong cik berry punya share ngn mummie..hehe


lontong yg sangat sedap, Me sangat suka mkn...

Warong Kopi Mak Jah ni bukan setakat tempat yg menarik, sesuai utk semua umor,
menyediakan makanan jgk minuman sangat sedap!!


Favert food we olss is Nasi Goreng Bukit Jelutong ...
contoh : Daging masak Merah, ade udang byk, telur mata, papedom,
Price for Me okey & sangat berpatuntan tak mahal berbanding kopitiam yg lain..
drinks Me is White Coffee & Barly Lemon ice mmg terbaek la...


mmg puas hati la makan, bleh sekali relax, lg pun kedai bersih & yg penting sedap....

2 comments:

ieedaz @ mama_isha said...

rasenya pernah tapau mknan skali dulu kat sini..lame dh tak pegi sane hehe

BeRRy MuMMie said...

kena p sana mkn kat sane, bru feel rase suasana kedai..