Thursday, 28 June 2012

Supplement for HB Family


 Daily Supplement yg family HB amalkan...
Supplement ini amat bagus & jadi amalan HB Family setiap hari... 
sesuai utk semua umor dr Peknen, B/feeding, Hormon, Nak maintain Beauty, Diet, Alergi & mcm2 lgi la..
 for more details product SHAKLEE 
jgn tgok je, order je trus...hehe

Shaklee Product 
kisahnya stock we olss dah nak abis, 
so semlm me baru order,
 today dah sampai!!! 
cepatkan...

Ok Bai Dulu...



8 comments:

eintan nurfuzie said...

ooo...bgus amalkansuplemen tambahan ni

jom undi cik en..header eintan nurfuzie tu ye..
http://jiacreatifelt.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu_26.html

Prince of Noob said...

done follow u dear... btw jom join GA contest watak kegemaran kat sini boleh menang pen drive.

BeRRy MuMMie said...

eintan nurfuzie : ok nti i vote

BeRRy MuMMie said...

prince of noob : tq for invite me

~~oOpEt~~ said...

rajin amalkn suppliment :)

BeRRy MuMMie said...

oopet: menjadi amalan HB Family :-)

CikMai said...

mai tak pernah amik suplement, teringin gak...tp tak tau ape yg sesuai dan elok.

BeRRy MuMMie said...

cikmai : cikmai so for this product mmg bgus,try la