Saturday, 9 June 2012

Berry @ Mummie Office

Last Thursday story....

Bangun tido hari tu mood cik Berry sangat x elok aka MOODY!!!...
meragam sebab tak sihat heavy cough n flu,
tgah tido mlm pun x berapa lena sgt,  terbatuk2 kadang2 muntah tengah tido,
may b na buang kahak x pandai, last choice muntah la...

Al-Kisahnya bermula disini.
Me bersiap mcm biase utk ke office..
 mcm biasa every monik send her to nursery this time tak mau,
tak selalu xcited mcm selalu,
 menagis + melalak teresak2!!! Duhaiiii anakku....
 puas cuba pujuk, sampai mummie pun x sampai hati, nak tgok Berry nagis mcm tuh sekali...
tgok jam pulak dah 0930am (dlm hati alamak dah lewat ke offfice) hishhh......
keadaan masih tidak berjaya utk memujuk jugak....
ohhhh intan payung ku!!!!...

Conclusionnya terpaksa la Berry jd assist mummie at Office.
 Nak buat mcmane lgi redha je laaaa....
Balik umh semula siapkan food Berry & mandikan settle everythings!!!!
Terus ke ofis mummie..

Mood Berry masih x elok lg, sampai je di office pulak, 
Of couse menjadi perhatian colleague semua  di officeku.
Biase la ramai org dia tegur n usik dia,  pe lagi meragam & nagis la!!!! aduh....
Berry not in moody mood kan!!!!!!Take times jgk na suaikan diri.

Lain pulak kisahnya, bila mood back to normal but on behave attitude la, 
Kisah bermula bila mood dah ok & semua org bleh jdi "FRIENDS" Berry....

Abis suma tempat Berry SITE VISIT & CONQUER arituh,
 (this is not a shopping complex ok!!!!)

Antara picture actions Berry at mummie ofis.
***wink***


 *
*
***


tempat mummie di CONQUER ni jadinya....
assistant mummie pandainya tgok n reply email. 
Next target tempat Anti Zakiah di CONQUER pulak....
Focus btul2 buat kerja tuh....hahaha...
k
muka happy & hati senang yea...

area anti ecah jd tawanan pulak...

ermmm nak try call papa la sekejap......
ishhhh x dpt la call papa ni!!!!
Dail sekali lgi laaa...haaaa dpt Hello papa!!!!!!!
Ni pulak beside anti Nadia place
 playing chop, and use highlighter for takes minute meeting with anti Nadia...
thanks anti Nadia close frend Berry, sbb rajin melayan Berry...



This is second time Berry ke office mummie,
 first time dulu kalo na tahu  further story CLIK  ni.
 TQVM la to mama isha, siap ade entry utk Berry lagi ari tuh...


P/s Thanks to anti Zakiah, Nadia, Farah & Mama Isha jdi frends my Berry....hehe...


2 comments:

ieedaz @ mama_isha said...

siap link ke entry mama isha ni..tengkiu tengkiu...

BeRRy MuMMie said...

hahaha mesti!!!