Saturday, 8 September 2012

Hotdog Dance....


Salam darlings semua,
sory lama x de N3 utk latest update,
kat ofis terlalu bz, keja2 sendiri & kerja amal...amal ke?
x kesah la...hehehe...

ni nak story setiap pagi weekend je mesti kena buat senaman wif my lil berry,
penat mcmana pun kena jgk berhotdog dance setiap hari.....
so mari kita berhotdogs dance!!!!...



jom kita berhotdog dance....
hahahah.....
bak kata berry "imouse dance"

pada sape yg singgah utk N3 ni,
thanks for stopping buy......
.

2 comments:

wahida said...

salam my dear...

pasal jemputan open house tu, aku tak dpt dtg la dear....Ahad tu aku baru fly balik dari Medan...

so regret tak dpt join open house ko...huhu..kalau tak, kita dah boleh jumpa kan?

but anyway, tengs for inviting me...sgt2 appreciate!! maybe next time kita boleh jumpa...

sayang ko ketat2...

ieedaz @ mama_isha said...

patutla mummy fea semakin slim..berhotdog dance rupanye! :p