Tuesday, 20 October 2015

Cita - cita ku menjadi Org kaya!!!


Assalamulaikum......
hahahaha setelah lama menyenderi akhirnya maka dengan ni.., 
moh ler kita share skit pe yg patut selama kita mendiamkan diri,
me bukanya ape sbb last year outstation setahun dekat penang, 
dh macam bangla ngn indon dh rasa sbb keja 12 jam..
pastu bila attached ngn Project ni tau je la kan..
Pipeline Gas Installation onshore
dari PRAI hingga ke Lunas trus ke Thailand.. 
sob...sob...sob... 
 terpaksa tinggakan ank sekali sekala je balik jupa ank...
demi sesuap nasi....hahahha drama x?
yang cita Mr Hub lain pulak citanya...
Mr. Hubby pulak kami mmg PJJ (perkahwinan jarak jauh) ada di langkawi,...
Hari2 berdoa agak en hub dpt tukar balik macm dulu, 
dh 3 tahun kami harung hidung berasingan!..
okey sambung balik cita berada di site,
journey bila dh di site mmg laaaa x cukup masa... 
tu ada reason2 yg dpt share serba skit..
nti kalo ada free time me akan update lg cita yg menarik yea..
layan la gambar yg x serba pe ni...

so tulah reason kenapa lama diamkan diri ni di dunia blog...
banyak kisah yg suka dan duka dlm masa 3 tahun ni....
insyallah kalo ada masa terluang me update okey... 

  








P/S : me yang dulu x sama sebab dh gems okey jgn terperanjat!! hahahah
ok bai


love's mummy berry

4 comments:

cujen lejen said...

3 tahun lama tu! mesti banyak cerita :D

MuMMie BeRRy said...

hahahaha.. mmg lama sgt mendiamkan diri..dh bersarang blog ni...keikeikeikei..

Sherwieyna Muzzawer said...

Takdelah gemuk mana..ok je..janji happy..hehehe

MuMMie BeRRy said...

@sherwieynamuzzawer alamak mcm tu x gemuk la? tu dh naik melampaui batasan..keikeikei